De loft is een van de kamers in je huis die vaak vergeten wordt. Misschien omdat het niet zo toegankelijk of handig in gebruik is. Nou, in feite kun je verrassend onjuist zijn. Van die decorvloer goedkoop laminaat extra kamer zou je net als elke andere kamer in huis gebruik kunnen maken. Het kan worden omgezet in een studeerkamer, speelkamer of een extra slaapkamer. Het eerste dat u hoeft te doen, is een gemakkelijke toegang creëren, wat kan worden gedaan door eenvoudige schuifladders, of voor een meer prominente kamer, het plaatsen van een trap is een optie, maar dit moet u niet alleen doen, omdat er een aantal zeer goede vaardigheden voor nodig zijn . Als die toegang eenmaal is gemaakt, kun je nadenken over de inrichting.

Ten eerste zijn er de vloeropties. Dit veronderstelt dat u vloerplanken hebt gelegd en dat de vloer veilig is om op te lopen. Voor de hand liggende opties zijn laminaatvloeren, wat een goede moderne optie is. Een ding om in dit stadium te overwegen, is ook de verwarming in de kamer. Normaal gesproken is de zolderruimte koel of zelfs koud, dus er is voldoende isolatie nodig. Met dit in gedachten zou het veel comfortabeler zijn om iets warms onder je voeten te hebben. Een vloerverwarmingssysteem kun je je misschien niet veroorloven, maar als je tapijt in de kamer legt, is er meer isolatie en zijn je voeten ook comfortabeler. Een tapijt de trap op slepen zal erg moeilijk zijn, dus kies in plaats daarvan misschien voor tapijttegels, aangezien ze in gemakkelijk te hanteren dozen worden geleverd, en u kunt de dozen zelfs opsplitsen in afzonderlijke tegels van 50 cm2 om ze gemakkelijk op te tillen.

Zodra de vloer in de vide is gelegd, heb je een goede ondergrond om op te lopen. Je hebt daar ook voldoende verwarming nodig voor de wintermaanden, want het tapijt alleen is niet genoeg. Nutsvoorzieningen,